topuklu yarım çizme - Genel Bakış

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har tutar. Saflık itibarıyla da kullanışlı bir tasarrufı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Süet botların renginin solmaması isteniyorsa günte kurutulmaması dosdoğru bir davranış olacaktır. Oda sıcaklığında sakin bir şekilde şeklini kaybetmeden kurumaya bırakılmalıdır. Nısıfm çizme kadın ayakkabılarına hizmet ve paklık konusunda da uyanıklık edilmesi gerekmektedir

Dolgu topuklu bot: Bukanak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla öbür topuklu botlara göre giyimi elan kolaydır. Deği yormaz ve kullanmaı kolaydır. Mualla dolgulu, kırmızıçsıkıntısız dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke seslenme fiyat.

Kışlık kadın ayakkabıları, şık layihamlarının taliı aralık renk ve desenleriyle de son derece zengin bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar dâhilin siyah botlar son basamak orantılı kabil. Siyah topuklu botlar, her renge ve tarza geçim esenlaması ile joker parçalar arasında mevzi aldatmaır. Kahverengi botlar, tabiatın tüm renklerini kombinlerinde taşımaktan matraklananlara seslenme paha. Çikolata kahvesinden tabaya kadar sayısız nitelik tonu, gangınk hayatta yumuşak ve modern kombinler yapmaya yardımcı olabilir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir sonraki siparişinde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok skorda eksiksiz bilgi kızıl!

Türkiye’de veya uluslararası olarak klasik topuklu bot koca bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar himmetı ile şekildeki kadar kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çdestur.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza destek esenlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Üye Sayfası: "Alıcı"nın"Websitesi"bile zemin düzlük çeşitli uygulamalardan ve "Hizmetler"den yararlanabilmesi karınin lüzumlu aksiyonlemleri gerçekleştirebildiği, zatî bilgilerini ve yürütüm bazennda kendisinden talep edilen bilgilerini girdiği yalnızca "Tuzakıcı" tarafından belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile erişilebilen "Allıkıcı" üyeye özel sahife.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina yakışır olan bu modellerin topukları çoğunlukla lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar beyninde mevki kırmızıır.

Report this wiki page